TISDAGS TIPS

Börja med att koka kaffe


Medans kaffet kokar så kan du ta ut glass ur frysen (helst vaniljglass men annat går också bra) och grädde ur kylen. Vispa grädden perfekt.


Sen tar du fram kakao, socker och ovispad grädde som du kokar upp i en kastrull (lika mått av alla saker) och visp så har du chokladsås.


Blanda chokladsåsen och vaniljglassen i ett glas, gärna ett genomskinligt glas.


Om du vill kan du göra varm mjölkchoklad för att blanda ut kaffe smaken litegrann.


När det är klart är säkert kaffet också klart. Så då häller du upp det i ett glas. På det toppar du med grädde och om du ska fota det så toppa det med en maräng och strö lite kakao på det och häll lite utav chokladsåsen som blev över på.
Gott.
Gott.
Gott.
Gott.
Gott.

Obs ta inte ett för stort glas för då blir det äckligt efter ett tag och du vill spy.

Obs spill inte på dina kläder.

Obs gör det inte för ofta för då blir det inte gott när du väl gör det.

Obs drick inte med sugrör för det smälter av värmen och kaffet kommer knappt fram till munnen.

Obs ta riktigt mycket glass för det är jätte gott när det bryts mellan kyla och värme. Glass-kaffe. Kaffe-glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0