LADDAR INFÖR KVÄLLEN




bönor är så gott

2009 bästa


persade leppen

åt balt, avstod blodpalt

MY BOY



till alla tjockisar där ute




* Köp inte godis mer än en gång i veckan. -När du då väl köper kan du verkligen vräka så att du inte blir lika sugen senare i veckan. Det kommer antagligen ändå blir att någon kankse bjuder på en klubba eller du köper en själv eller du råkar ha fått en extra tia innan på dagen och bestämmer dig för att köpa denna godispåse som var extra billig. Just därför är en-gång-i-veckan-tipset ett hett tips för dig som inte är så rik.
* Stek med olja istället för smör -När du står där och tänker att smöret känns bättre, ta då oljan, för det är bättre. Smör kommer ändå in i bilden lite senare.
* Drick inte upp all öl -När du står där med burken i ena handen, häll då ut en deciliter så at dte blir en deciliter mindre+plus att det är bra om du inte dricker det varje dag för att det är inte bra på något vis.
* Det är det dolda sockret som är boven -När du står där och tänker baka men överväger med att du inte vill med tanke på att det kan öka fettet, tänk då att det här är inte alls så mycket som jag faktist sätter i mig. För att även fast det ser mycket ut när du häller i deciliterna med socker och gramen med smör så finns det mycket mera sådant, fast gömt, dolt i t.ex fiskpinnarna du åt tidigare idag.
* Ta en joggtur en gång i veckan -Det kanske känns jobbigt, segt och drygt men hemigheten är den att du måste komma igång. Börja med en snabb runda och lite när du vill och ta dte inte så stort utan gör det bara.
* Tänk inte på vad du äter -Om du äter bra mat förståss (Du som lever på nudlar och köpta köttbullar och mini pizza kan ta en tanka-efter-stund). Det sänker bara ditt självförtroende. Men däremot kan du tänka på det när du ätit färdigt och kankse äta bättre nästa gång, eller kankse planera in en joggingtur redan tommorow:) Eller så kan du tröst-äta, dock hjälper inte det.
* Var slav till dig själv -När du sitter framför tv:n och kankse ber din lillasyster eller pojkvän/flickvän att hämta ett glas vatten eller en påse godis (om dte är lördag), hämta det själv istället! Du förlorar inget som någon annan inte skulle förlora, du vinner bara lite kraft!!
* Tänk inte, lev bara -Det är nog ett av mina bästa tips, som även mina pasienter brukar tycka! Mår du bra mår din kropp bra! Jag vet inte vad du mår bra av men gör dte du gillar! Bara det inte är nägot som får dig att må dåligt i slutändan, som att äta godis varenda dag.

Tack för mig. Ett sista ord bara:
Unna dig själv ett leende när du står framför spegeln så känns allt bättre! Och om du vill ha leenden av andra är det bäst att du fäljer mina tips!


(Obs, detta skrev jag också förut när jag var liten, som om jag skulle skriva dte nu liksom..ee)

CITAT FRÅN NÄR JAG VAR UNG OCH DUM

Tillfälle Du blir erbjuden en kaka. Du säger nej tack. "Jaha så du bantar, är du tjock?"
Tillfälle Du blir erbjuden en kaka. Du tackar ja. "Jaså, du är tjock"




från och med idag ska jag vara tyst när jag inte har bra saker att säga, vilket jag aldrig har. Och så ska jag sluta skratta om dte inte är kul, som det aldrig är. Och så ska jag sluta säga fula ord, som jag alltid gör. Och så ska jag sluta vara dum, börja vara snäll. Och så ska jag bara ligga hemma i min säng och sova i mitt koma så att både du och jag slipper mig.




Jag var retard när jag var liten, jag var retard för ett år sedan. Jag är antagligen förtfarande retard. Jag föddes retarerad



Det var en gång en fågen och en gris som tog en promenad tillsammans,då plötsligt sa grisen:
-men usch vilket dåligt väder.
-tycker inte jag,sa fågeln
-men det ärju för att du är ovanför målnen...
-aa...
Dom gick en timme till och kom till ett träd,och under träder var det massa lera.
-Åååh,vad gott dte luktar här !sa fågeln
-aa,det gör det verkligen :}








Samtliga saker har jag tagit ifrån diverse diarium från apberget. Jag kan konstatera att jag tillät/tillåter mig själv att verka pantad.

SENASTE KONSTVERK



JAG




JUL KUL








jul kul









julkul

En fin tavla som jag önskar att jag hade gjort

Det absolut viktigaste med julen. JULKLAPPAR!
Jag fick följande (för er som inte ser på bilden): Kokos serie för att jag luktar så äckligt. Massa godis för att jag gillar godis, dock fick jag inte ens äta upp hälften själv. Diverse smycken för att jag ska bli snygg. en fläckt för att jag luktar illa och ett doft sljus för att jag inte luktar gott. Målargrejer för att jag "måste lära mig det där med konst". Två böcker, en som handlar om självkänsla och självfördtorende, det fick jag för att jag har ett dåligt sådant(?). Så fick jag också pengar så att jag kan resa bort så att de slipper mig.

julen är allt underbar.

heja

Idag är det dagen efter annandag jul tror jag. Jag har ingen koll. Och ingen julkänsla. Det känns som att det är typ lördag idag, men det är söndag. Planerna var ju att jag skulle åka hem igår och jag ångra att jag inte gjorde det, för planerna är ändrade och jag är nu hemma på tisdag. Min familj är så gallen, pallar fan int. Nu ska jag njuta av julen och dess godis. heja

ÖVERTAGGAD PÅ JULAFTON

Mormor, mamma, Joar, Klara, Björn och Alva bakar julgodis i köket. Paketen ligger under granen. Julmusiken spelas på en passande volym. Jag skymtar mörker och pynt/belysningar utanför fönstret. Det luktar mandarinskal vart man än går. Julstämningen är på topp, i julklapp önskar jag att jag var en kille och hade snopp.
Jag vill passa på att önska er alla en Härlig jul med riktigt mycket mat, om jag inte hinner skriva god jul imorgon alltså. Så God Jul på er Allesammans!
Nu ska jag gå och baka, och min rumpa skaka. Så att alla där inne tappar sin haka.

KÄNNER MIG HEL





VARFÖR REGNAR DET?

WHY DOES IT RAIN?
WHY DOES IT HURT?

PLEASE GOD EXPLAIN
BEACUSE I DON´T UNDERSTAND
LOVE MADE ME FLY, NOW I JUST CRY
SO PLEASE TELL ME WHY,
WHY DOES IT RAIN?


En låt som snurrar runt i mitt huvud sådär ALL THE TIME. Darin forelife. Det slår mig att jag varit på en konsert med honom. Då var jag lite och då var han bra. I miss hur han var förut för nu har han blivit nån slags översittar player. Då hade han bra musik också. Nu är det bara skit. Då var han snygg. Jag hade bilder på honom i mitt rum. Han, britney spears och linsey lohan. Fast Britneys bild rev jag sönder när hon rakade av håret och så tänkte jag att om hon (av någon anledning) skulle åka till Sverige för att gömma sig från kändisskapet skulle hon få bo hos mig för att jag skulle inte behandla henne som en kändis utan som "en mänsklig varelse".
Bara så ni vet.






















Totalt osammanhängande bilder. Jag vet. Men det är så tråkig med inlägg utan bilder. Fast vissa bilder kan ju också vara tråkiga som när inte JUDT DU är med på bilden eller när någon är naken elle rnär någon är TOKIG. finns ingen sån bild här, förlåt.

Men om ni inte kan få nog av Darin så sök på honom på spotify. OBS inte Bobby Darin och bara när det står "Darin" där det står album. Ni fattar om ni orkar bry er, jag lovar.

JULGRANS trassel

det är lite dålig stämning här i huset efter att jag kom på den briljanta ideen att klä granen med skräp som ruttna apelsinklyftor, godispapper, mjölkpaket med mera. Mina syskon blev jätte ledsna och mamma blev uppriktigt förbannad. Fast jag skrattade lite för mig själv HA-HA lät det. Nu har jag dock förstått allvaret och insett att det inte var OKEJ.  nu har jag ingen stans att ta vägen för alla verkar hata mig. Help me..

En annan rolig ide jag kom på var att klä av granen när alla sov så skulle de kliva upp på morgonen, mycket förväntansfulla till att se den fina, glittrande granen men icket! För där står granen, helt grön. eller i bättre fall har jag barrat av den.
Jag tycker tanken är spännade men jag tror inte jag ska ge den liv för då skulle alla hata mig så att de skickar ner mig till djävulen.

tack och hej


SAKER JAG TROR ATT JAG KOMMER FÅ I JULKLAPP

  • weleda grejer
  • målningsgrejer
  • smycken och lite kläder som folk tycker skulle "sitta så fint på dig Anja!"
  • tecningar från slumpmässiga syskon
  • godis
  • 1000 kronor på ett ungefär
  • lite mera bodylotions och sånt
  • nå fina sminkprodukter
  • kanske en och anna biobiljett/presentkort
  • något personligt och fint från någon som vill ge mig det för det är dags nu.
  • en michael jackson skiva
  • lite mera kläder smucken och sjalar
  • nån bok
Ja, det är vad jag tror att jag kommer få. Jag är ganska säker på mer än hälften av listan för att det är samma visa varje år (ser absolut inget problem i det! Och snälla, ana ingen ironi). Jag kommer senare med en lista på vad jag fått.

Andra saker jag önskar att jag får men som man inte kan säga att man önskar sig. Och som jag heldre vill ha än allt annat, med undantag.

  • speglar
  • 5 vindunkar
  • nya glasögon (jag måste ställa mig in på glasögon iår igen, kukoptiker)
  • massa nya lakan och gardiner
  • lusten att städa och att kliva upp på mornarna och att ta tag i mitt liv jag har hiv
  • ett gym utanför mitt rum
  • att ingen ger mig något utan att dom bara är lite extra trevliga under det blivna året. Jag vet att det är enkelt att lova så man slipper köpa något onödigt men när det väl kommer till kritan önskar alla att dom köpt något fint "som betyder" istället.
  • en riktigt bra och minnesvärd jul
  • att lyckan är på min sida hela året

Jag låter så bitter visst gör jag. Jag är inte bitter jag är jävligt glad det är bara lite svårt att utskriva det i text.

osammanhängande men sant

Idag har jag användt min inre manliga händighet till att laga en stycke sko (igen) och till att laga ett stycke hjul på en stycke cykel. Jordklotest snällaste person: Pappa. Min frustation inombords växer, hoppas jag får en rolig jul.

hatahatahatahatahatahatadödahatahatahata


Allt är ett sådant hatobjekt.

NU FÅR ROSA CYKLA UTAN HJÄLM







Ja, äntligen får hon cykla utan hjälm. Grattis På födelsedagen!

Själv sitter jag här med en godispåse utan att äta (jag vet vad ni tänker. Och jag håller med, det är sjukt konstigt) och funderar på vem det är som hela tiden knackar på dörren utan att vara där när jag går och kollar.
egentligen så orkar jag inte göra engelskan eller lära mig lite om renessansen och sånt som vi ska ha prov på,  men jag måste för vi ska ha prov på det. Jag vill nog bara ha jullov som alla andra, och sommarlov och gymnasium trots min ångest. Det varierar sig mellan Teater eller musik. Eller teater eller Waldorf. JAG HAR INGEN ANING (kom gärna med tips, snälla snälla snälla även om ni inte vill). Men julafton skulle nog sitta fint. Hoppas jag får en läpptopp.

Men nu ska jag gå och bestämma vilka kläder jag ska ha imorgon, man villju vara SNNNYYHHHGGG och så ska jag kolla om jag kan komma hem ikväll.. sitter utomhus med min läptopp i snön. Men jag gillar snön och vintern så jag ser inte som ett större problem, förutom att jag vill komma hem. Jag lyssnar på gamla låtar som jag kan så väl innantill som utantill. HEJDÅ NU SKA JAG DRA.



Britney Speras- stronger


Darin- why does it rain


Amy Diamond- what´s in it fore me...?


Eminem- mockingbirs


Jag bjuder på några utvalda gamlagodingar!

ETT STÄNDIGT ÅTERKOMMANDE ÄMNE

Åhh, vad mina barn ska heta Tartisk och Arton! [tarrtizk] [arrtoon]

KVÄLLS TEORI (som en ny människa)

Jag har alltid svårt att kliva upp ur sängen på mornarna. Även om det är helg/lov och jag har sovit ut, även om jag vet att jag ska göra något viktigt den morgonen, även om jag vet att det är något som jag inte får missa (på TV tex), även om vi har släkt som hemskt gärna vill äta frulle med mig, även om telefonen ringer. Men inte när jag fyller år, konstigt nog. Då brukar jag vakna vid sex och ligga i sängen förväntansfullt medans jag hör hur dom praslar med mina paket i köket. Jag ligger nog fröväntansfull hela natten medans jag sover utan att jag vet om det.

Därför brukar jag intala mig själv (jag började igår) att jag fyller år dagen därpå, vilket först och främst resulterar i att jag går och lägger mig jätte tidigt så att den stora dagen kommer fortare, och att jag vaknar betydligt tidigare och betydligt piggare och betydligt gladare. Fast när jag insett att jag inte fyller år skrattar jag inte lika mycket. Men det viktigaste, det är att jag vaknar i tid och kommer i tid till skolan.

Kvällens tanke: Imorgon fyller jag år.

PS Jag kommer bli väldigt gammal om några veckor DS

PS2 Imorgon fyller faktist Rosa år. Så gratta henna på 15-årsdagen!! Glöm inte, då blir jag förbannad. DS

Nu ska jag gå och SÅVA puusssusususu

DAGENS ROLIGASTE


JAG ÄR NÄSTAN OLAGLIGT FINURLIG




Jag har fäst fast en säkerhetsnål mella skosulan och själva skon. En väldigt enkel och praktisk lösning på det hela. Nu slipper jag gå runt med en hängande skosula under foten som kyls ner av snön.
Fast snart, snart är det nog ändå dags att slänga skorna. I will miss them this mutch ------------------------------------------------------------------------------------ AND EVEN MORE.

GLAD LUCIA

Imorse hälsade jag världen godmorgen med lite popcorn och te och onskan. Jag är taggad på att åka till mamma för där är det säkert jätte många lussebullar och pepparkakor. På lördag ska jag köpa de sista julklapparna sen är jag fit fore fight som man säger och så äker jag till Malmö. Wohhhhhoooooooooo.

Jag känner mig ganska ammbisiös som fotograferar min mat ibland. Det bevisar att jag tar det här med bloggning på fullt allvar.

IMPULS


Ikväll klippte jag lugg för jag kände att det var på tiden!
Me Is Nöjd.

PENGAR ÄR LIVET




Hoppas någon annan än jag kan känna av hur psykiskt ont det kan göra att man bara vill spy. Även fast inget hjälper. Man väntar på att det ska bli bra, men det förflutna skaver och tycks inte vilja försvinna. Det har ju redan hänt, så det kan bara hända något värre tänker man. Det kan också hända något bättre, det kan bli bättre. Men någonstans så har ju någonting redan skett.

11 NOVEMBER 2009

Idag hade vi en riktig lektion. Den var skönt att slippa alla andra lektioner. Vi kollade på när barnen gick lucia. Vi slutade väldigt tidigt och jag känner mig sjukt tacksam över att det är helg NU. Jag har gjort allting klart nu i skolan så det känns ju jätte bra. Hihihihihihi. Jag och Anna hängde och spelade piano idag.








Minnet tog slut så vi hann inte göra något jätte kul på slutet som vi tänkte göra för vi är så roliga. HIHIHII

Anonym gästbloggar

Hej! Ordet hej kan betyda så mycket, du kan bli glad av det, du kan bli sårad av det du kan bli nervös av det. hm. ordet hm, vad används det för? ''hm'' den tänkandes sätt att utrycka sig eller bara hm, ett nonchalant sätt? Ja, ordet ja, det förekommer mycket och oftast men vet ni vad ordet ''ja'' kan göra? -underverk. ordet nej lika så. Ord kan såra men det som sårar mest är nog när folk inte säger något alls.
Nu sitter jag här och filofserar om godis. och hej då!!!!!!!!!!!!

/från två anonyma pojkar...

IN ACTION
















BTW


when your half way up, your always half way down.

kolla på rubriken.

THAT BOY


Han svek mig, igen.

eller..?

Låter vi det mänskliga ta över eller ska vi gå mot det psykiska och försöka förstå från den synvinkeln? Eller ska vi ta saker för givet utifrån det yttre. Det som ger vad det tror att det måste ge. Allt är inget för ingen vet något för allt ligger i det inre där ingen kan nå. Oavsett vilka ord man använder. Ingen kan förstå vad som igentligen sker förens de har kommit in i personen i frågas själ.

MITT LIV SPÅRAR UR.





Mina skor har gått sönder. Jag får börja gå barfota.

Min fantasi är borta. Jag lever i en röd skjorta.

Ett litet smakprov på hur en del av mitt rum ser ut just nu. Tre tecken liksom??

Jag lever på makaroner och sojakorv och skolmaten. På helgen äter jag mest mackor. Mamma säger att jag inte får i mig näring. Ingen näring - ingen pigghet - ingen lust att laga mat - ingen mat - ingen näring. En mycket ond cirkel.

Till alla dessa bekymmer har jag fått en tova i håret som inte tycks vilja försvinna.

Men, jag är bra också. Idag har jag:
-Fått besked om att jag ligger mycket bra till skolmässigt.
-Tvättat pyttelite.
-Gjort klart mer än hälften av kemifrågorna som skulle vara klara typ förra veckan.
-Inte slått någon.
-Lagat mat som innehåller grönsaker som jag ska äta NU.

ajabaja

dagen har bestått av huvudvärk förknippat med juklappar. Jag köpte en julklapp. Detta vistas inte gott. nu vill jag ha MAT

SE SÅ


Detta var vad jag hittade när jag rotade i pappas låda på saker som han tänkte klippa sönder och sy till nytt. Jag tyckte det kändes onödigt på denna skorta som man knappt ser på bilden och på musöronen som man inte heller ser så bra på bilden. I vilket fall som helst så är jag nöjd över fynderierna även om ni inte kan se dom.
Nu ska jag fara iväg och tansa.

LÄSKIG MAN





Jag vill helst inte vara med på den nedre bilden men jag känner mig tvungen bara för att fullända konseptet. Läskigt man som är överallt.

TRASH CRASH



Hej jätte långt gult/guld hår. Hur mårens durens.

BLABLABLA

Idag vaknade jag tio i sju och somnade om till kvart i åtta då jag bestämde mig för att kliva upp. Jag kände mig som en seg sköldpadda så i sin-om-tid beslutade jag mig för att stanna hemma och det resulterade med fyra timmars extra sömn. Det var oerhört skönt att vakna när jag kände mig någorlunda utvilad. Nu har jag ätit och jag funderar faktist på att gå och sova igen. Men jag måste tänka längre än så, för jag måste också klara av att somna ikväll så att jag kan kliva upp imorgon.
Ointressantare inlägg har jag nog inte skrivit på två år.
Finn Ett Fel:







det är inte jag på bilderna

INTE OKEJ

Jag anser att mitt förflutna påverkar min syn på saker och ting. Det har förändrat mig själv både positivt och negativt men nu är det det negativa som talar. Jag insåg det nyss och det är inte okej.

RSS 2.0