FRAMTIDSPLANER


Strippa

Modell

Bagare

Emo

Snickare

Frisör

Konstnär

Vad tycker du att jag ska utbilda mig till?

SNOR

Jag sitter i datasalen på skolan och gör lite prutt-engelska (jag valde att kalla det för prutt för att kuk/fitt är så brutalt och tyvärr lite för vanligt uttryck när det gäller dåliga sammanhang). Det är mycket tråkigt att sitta här och jag kan inte sluta fundera över saker inom skolan som jag har att ta itu med. Fast ett faktum är att jag inte gör det så jag kan lika gärna sluta klaga. Jag anser mig inte tvungen att få jätte bra betyg för att jag skiter i mina betyg för jag bryr mig inte.
Hursomhelst så sitter jag i datasalen och pluggar jävel, det är jätte tråkigt plus att det luktar jätte mycket bajs här. He not.









Jag är väldigt nöjd med mitt liv och jag trivs med mina nöjen på min fritid.

huh nu

Jag är så uttråkad att jag vet inte vad. Finns inget att göra typ förutom trtåkiga saker. Hoppas jag får något roligt i julklapp, typ ett tivolli.

TORSDAG




Vaknade klockan åtta imorse av att telefonen ringde. Det var kul. Sen åkte jag. När jag kom hem till mamma gick jag och la mig och sov till ungefär nu minus två timmar.
Ikväll är det improshow och det ser jag starkt framemot. HIHIHIHI. Annars har jag en ytterst ickerolig vecka framför mig fullspäckad med skola. Bajs. Snart julafton. Tagga.
På fredag kommer jag antagligen bli skitful men det skiter jag i för om man inte gör något får man inget veta. Nu ska jag duscha och äta godis för att det är så gott och för attt jag är sugen på det. Trots att jag inte har något godis ska jag ätra det ändå. Thing.

random picz

just nu är jag så trött att jag inte orkar göra något. Det betyder ungefär att jag kommer sitta här och bli tröttare och trötttare och somna i min stol. Hihi.

Lyssnar på jordin sparks och inser att det är ju hon som sjunger alla låtar som alla kan.


den här pennan måste ha dåligt /bra inflytande på alla småbarn därute. blä för den reklamen



typ bäst bild´n













annas olivia



Kuliga Fuliga bilder. Nu kan jag inte glo längre, få så ont i ögonen utan mina älsklinsglasögon. Tur att jag inte är hörselskadad.

Lyssna annars fiser jag på dig. skoja.

JAG ÄR NAJS
















Vars tog sommarjäveln vägen? Saknar den varma solen som bla blekte mitt hår gult. Faktist.

KLAGELIKLAG

Jag hatar min värkande mage, mitt huvud som dunkar i takt med mina andetag (heheh jag skriver så poetiskt). Mina ögon som vill sova och min kropp som också vill sova. Jag mår illa. Jag vill bli frisk, jag är nästan frisk. Nu ska jag äta, jag mår illa. Sen ska jag läsa oliver twist och jag läser så sakta. Men varför klaga liksom. hihihiihih. Juste, jag ska baka också. Nu ska jag gå och döda någon skoja bara men det fattade ni ju redan. Hiihi.

MIN SENASTE:



mening:
"Ja, jag vet, det är jätte nyttigt."


måltid: Det har ni bild på. Hihi.


skratt: Troligtvis på improgrejen, eller när jag tänkte på en rolig sak påvägfrånbussjäveln.

ångestattack: När jag gick ut från dressman med en skorta i en påse som jag inte alls ville ha. Han som jobbade såg det på mig men han tvingade mig att köpa den ändå. Ego, dumer, idiot.


idé: Funderar på att råna en bank (eller två om det går som jag vill) till helgen. Jag tycker det är på tok för lite tjejer i den branshen. Eller så blir bara inte tjejerna uppmärksammade för att dom inte åker fast.

förvåning: Insåg att mina bröst hade krymt för några dagar sen.


besvikelse: Besviken på livet.


gråtattack:
Kanske för några veckor sen när jag var förbannad. Kan inte minnas.


positiva överraskning: Har temavecka på skolan. Och att Anna bjöd mig på en kaka på hennes kafé. Och att jag hittade en bra skiva hemma.

irritation: När någon person ställde mig en onödig fråga.

Detta är taget från Annas blogg. Förlåt Anna, tack för kakan.

MATEN SMAKAR GOD


eller..?

har altid havt problem mäd stafing


Rimmarn.
En barnbok jag skrev i någon ålder.

En låt som jag skrev nån gång i trean. Handlar om musik och om hur livet vore utan musik.

SUPERMYSIGSLAPPSÖNDAG

Idag ska min dag bestå av en massa plugg. Det känns lagom kul. Har mycket att ta igen efter en dos av svininfluensan. Sedan är jag nästan också tvungen att städa. Men det skiter jag säkert i för jag gillar när det är stökigt och sunkit och när man måste leta jätte länge för att hitta just detdär plagget, och när man hittar det är det fågelskit på det. Så typiskt. Jag skippar nog städandet. Nej, nu ska jag duscha jätte länge och sedan pluggapluggapluggasovaplugga. Synd att man inte kan jogga för det är skitkallt och mörkt.
Tills att jag har pluggat klart kan ni hitta ett fel:


HEY

Hittade en gammal skiva med the cardigans och blev genast glad. Nu kan jag lyssna på den om och om igen, hur högt jag vill på mitt rum. Det är kul. Det är en väldigt bra skiva med många bra låtar.


WHAT ABOUT IT?




När någon skrattar åt mina fingrar eller mina händer blir jag osäker. Hehe skrattar jag också. Blondinbella har också små händer.

I KNOW ITS HARD TO UNDERSTAND

Hej. Idag har min frukost bestått av kakdeg och så även kakor. Jag har nämligen bakat. Jag tror att jag har blivit sjuk igen. Jävla sjukdom tänker jag inom mig, men jag antar att jag får skylla mig själv som går klädd som en hora. Jag gick och la mig klockan åtta igår för att jag var så förbannad. Men mamma kände sig tvungen att väcka mig klockan tolv genom att knacka på dörren och fråga varför jag hade låst. Jävla glädjedödare som var tvungen att väcka mig tänker jag inom mig själv, men jag antar att jag får skylla mig själv som hade låst. Visst?
Sedan idag tänka jag åka till stan, centrum stan men det kunde jag inte för jag hade glömt att jag bodde i skogen på ett ålderdomshem och för att jag vaknade så pass sent att ingen ville skjutsa in mig innan stan faktist stänger, javla tidsoptimist tänker jag inom mig själv, men jag antar att jag får skylla mig själv som valde att sova i skogen på ett ålderdomshem inatt.

Nu vill jag bjuda på lite bilder som jag gjorde under min modell-period förra året. Jag var själv väldigt nöjd med bilderna och jag gillar de fortfarande. Det är dessa bilder jag söker med när jag vill vara med i tex en tidning.





Och så brukar jag spela död.


Nu ska jag gå och kolla om någon tyckte att mina kakor var godda. TJING.

OM DU LÄSER DETTA INLÄGG MÅSTE DU ANSTÄNGA HJÄRNAN FÖR JAG FÖRKLAR INTE VÄRST BRA

Nu sitter jag här och pluggar inte ett skit. Det beror på att jag är så cool.
Jag kan inte säga något utan att mina föräldrar tar det på störtsa allvar. Det är nästan som om de tigger sig till min tysthet. De tycker nog att jag pratar för mycket. Men det blir lätt så när jag är trött. Och trött blir man ju om man anstränger sig. Och jag kan säga en sak. Nämligen att jag anstänger mig när jag måste förklara varenda liten mening jag utalar i mina föräldrars närhet.
Somsagt, jag har försökt plugga ett tag, några timmar men det har inte gått värst bra. Sicken tur att jag har helgen på mig och hela morgondagen. Men vad säger att jag inte kommer uppleva samma situation som jag nyss upplevt? Att jag säger att jag ska SKA plugga men att det inte blir värst mycket av när det väl kommer till kritan. Det kommer ju vara exakt samma sak nästa gång jag ska plugga. Eller..? Nej, för imorgon kommer jag ha en mycket hög amition till att plugga.
Föresten, idag när jag var på stan kom jag på en ytterst ointressant grej. Som antagligen inte kommer snurra lika mycket i ditt huvud som det nu snurrar i mitt. Det snurrar mycket i mitt huvud föresten. Kanske för att jag är tjej och måste ha koll på berit och agda, mina två bröst. Därför snurrar det lite extra. Återigen till min  yttra ointresanta tanke (Varning, om du upplevt att det jag säger inte har något värde ska du inte fortsätta läsa detta, för det är inte intressant). Jag hade med mig 150 kronor och lovade mig själv att inte komma hem tomhänt. Från början skulle jag köpa en väska men den var ful så jag tröst handlade istället. Det var svårt att hitta något behövligt och fint eftersom att klockan var fem och alla affärer (förutom överamutiösa ÅLENS) skulle stänga klockan sex. Det var mycket jag ville ha och tänke mig kunna amnvända. En stjorta, en kofta, bodylotion, en halsduk, något stort klädesplagg så jag slipper bry mig om att berit och agda har det bra. Och såklart för att ett stort klädesplagg är alltid ett säkert val på morgonen.
Så jag gick runt där bland prisklasserna 100-200 kronor på alla affärer som Umeå har att erbjuda. Varje gång jag såg ett intressant klädesplagg tänkte jag "Om det kostar under 150 kronor köper jag det". Smart tänker du, då blir det ett enkelt val för Anja. Men när jag såg att det kostade 149 kronor bestämde jag mig för att ändå inte köpa det. Alltså, jag följde inte det jag skulle göra. MEN om jag nu så säkert valde att inte ta saken i fråga så måste jag säkert inners inne inte velat ha det.
Hoppas ingen fattar. Det är svårt att förklara men om ni fattar kan ni väl säga det?
Alltså: När du har lovat dig själv en sak men inte håller det vet du att inners inne vill du inte det du själv intalat dig. (OBS, det gäller inte drogmissbruk, sexmissbruk, matmissbruk, spelmissbruk eller andra viktiga saker).




Hehe Rosa jag vet att det typ är EXAKT samma kläder som du hade en dag!

Jag visste att det fanns någon därute som undrade vad jag köpte för mina hundrafemtiokronor. Resultatet ser ni ovan. Eller 148 kanske jag ska tillägga. Tröjan hittade jag i sista minut och halsbandet på Åhlens. Och så köpte jag en manshora men inte för dom pengarna utan från mina sparpengar.

humör

Det är så himla tråkigt att bara sitta här. Nu ska jag se ett avsnitt av AndrabajsAvenyn och skratta åt allt dom gör. För dom är faktist dumma i huvudenna.
Jag vill ha vit choklad vit choklad vit choklad. NU. Jag tänkte faktist åka till kvantum och köpa det men då slog det mig att pengarna som jag har ska jag ju köpa en väska för. Men jag vill ha vit choklad. Jag tänkte faktist också åka till skolan och hämta skolgrejerna men när jag insåg att jag var osminkat och sjuk och att mitt hår ser ut som en rishög så kom jag på att dte var ingen bra ide. Vem vill bli utskrattad första dagen på nya skolan? Och snälla, missförstå mig inte. Jag kan gå till skolan utan smink det är bara det att jag ser väldigt sliten ut just nu. Jag går faktist utan smink nästan varje dag. Om du inte tror på det så är det för att jag har vääääldigt starka ögonfransar. Nu börjar jag må illa också.. Jag kankse ska kila ner och köpa den där jävla chokladkakan ändå??????
Just nu sitter jag och lyssnar på massa gamla snooklåtar (jag kan alla utantill, SEDÄR). Och så kollar ag på massa kläder som ja vill köpa. Hihi. Och snart ska jag se AndraAvenyn (jag vet det suger men jag brukar inte se det huuuumm oftast)(jag vet att jag redan har sagt att jag ska se det och det ska jag) det känns inte låckande. Jag vill ju ha vit choklad. Och nya kläder. Heheheh det är alltid jobbigt när man kommer hem med kläder och är ganska överspelt och lagom lycklig. Och sen när man sätter på sig kläderna så är det inte alls lika snyggt som på den  där snorsnygga moddellen.
Nu ska jag sluta skriva. Bajsdå.

LÄGE:

Snart kommer jag få hem lite pluggbajs så då måste jag plugga. Då kan jag inte längre snordega framför scrubs hela dagen. Då kommer jag inte kunna ta en jätte lång dusch eller borsta tänderna i en kvart. Idag fick jag lov att vakna klockan nio. Det var mycket ansträngande att kliva upp. Och snart kommer mer ansträngande saker och det ser jag INTE fram emot. Vi har nämligen prov imorgon och jag antar att jag inte kan någonting. Dock är det bara en antagelse. Jag kanske är bäst på kemi. För det finns mirakel. Dom vill bara aldrig komma till mig.
Eller så löser vi problemet genom att sova bort hela dagen. Vore skönt och enkelt. Jag är trött.
























Hittade massa bilder på två random tjejer. Tror dom gillar min kamera.

GJORT LITE VÄRDELÖS NYTTA IDAG

Nu undrar ni säkert nyfiket vad jag gjort för nytta idag.
Jo det ska ni snart få se:







Jo, nämligen en mycket varm mössa att ha på huvudet i den kyliga vintern.

Det tog ett tag men jag är nöjd, stolt och glad.
Vad mer har jag gjort idag?
Ätit frukost och middag, sett en film, ritat en äcklig gubbe, lyssnat på the suprimse, duschat, snorat, hostat, fått fram päls till in pälsmössa (det var ganska anstängande psykist). Blivit NÖJD.

TARZAN

KONVERKSANTION med en fyra-åring

Hon: Ska vi baka?
Jag: Det kankse inte är så bra om vi är sjuka.
Hon: Nej men vi kan ju tvätta händerna.
Jag: Men jag tycker det är tråkigt att tvätta händerna.
Hon: Det tycker jag också. Men det måste man göra, speciellt om man är sjuk.

DET ÄR JU TROTS ALLT TISDAG


Bubbles Trubbles

HOW TO BE POPULÄR


.

JAG
HATAR
FILMER
MED
DÅLIGT
KONSTIGT
OSAMMANHÄNGANDE
SLUT

kvällens planer:

Bli lite full

Kolla på någon film som går på tvn

Äta pizzan som är klar i KÖKET

Fortsätta trappa ner på amfetaminet

Inse meningen med livet

Gå en promenad i det härligt doftande höstvädret (vi kan även kalla det sensommar)

Svälja så många ipremer som möjligt så jag inte kommer ha ont på ett JÄVLA tag

Smyga (sakna men säkert) mig själv på nerverna

Se ytterligare någon film på tv. Kankse brottskod:försvunnen är något för mig

Ta jätte många egobilder

Dricka lite te

Kanske att jag till och med går på toan under kvällens gång

Måla mina naglar vita med små gröna blodapelsiner på

Noppa och färga mina ögonbryn

Föna mitt hår


TRÄD och JAG










Whats up with it lixom?

För er som undrar hur jag mår, så mår jag inte värst bra. Har nämligen influensa. Vet inte om det är svininfluensa, vad är skillnaden? Det dåliga är väl att jag måste sitta innomhus de närmaste dagarna och att inegn kommer vilja vara i närheten av mig iochmed att jag berättat om influensan. Annars mår jag helt okej, bättre än igår när jag ville sova hela tiden för att jag hade så ont men inte kunde sova för att jag hade så ont. Men livet rullar på som en äcklig lussebulle och snart är det julafton. Jag älskar julen om man bortser från all stress som knappt existerar.
Om det är någon som skulle vilja komma över med vitchoklad till mig vore det mer än okej.


Nostaliglåt´n.

läge:

kan  trycka hårt på mina ben, min mage, mina armar, mina fötter som verker vilja att jag ska falla ihop hela tiden, jag kan trycka på de utan att jag knappt känner av det. Kan jag ha drabbats av svininfluensan? Så plötsligt? Godnatt.

JAG VILL SÅ GÄRNA DELA MED MIG

Just nu sitter jag här med antagligen feber, ständig hosta, smått täppt i näsan och lite huvudvärk. Det känns som att jag blev sjuk helt plötsligt för jag menar igår var jag någorlunda frisk. Jag ska sova ensam så om jag börjar hosta blod inatt är det ingen som kommer kunna väcka mig. Synd, he.

say what

Häromdagen köpte jag hårfärg och färgade håret. Det var en ultrablond (vet inte varför den heter ultra) färg, den som jag använt hela sommaren. Jag skulle färga utväxten bara, och det gjorde jag. Men tre dagar senare efter handlingen ångrade jag mig. Alltså idag. Varför köpte jag den färgen när jag kunde köpt en ljusbrun? Innerst inne vill jag ju ha ljustbrunt hår just idag. Tre dagar senare.
Istället för att lägga ut hundra kronor extra på att slita ut mitt hår ytterliggare har jag bestämt mig för att njuta dessa sista veckorna som blond. Jag trivs ju i det också men det jag vill få fram är att det var onödigt av mig att hastigt köpa en blond för när jag inte borde ha gjort det. För innerst inne vill ju jag ha ljustbrunt hår nu. BLe.


JAG KAN NÅT SOM INTE DU KAN OCH SOM DU ALDRIG KOMMER KUNNA HUR MYCKET DU ÄN VILL OCH FÖRSÖKER, KORT SAGT JAG ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN DIG OCH DÄRFÖR VÄXER JAG I VÄRDE. FÖR JAG KAN NÅT SOM INTE DU KAN. SOM DU ALDRIG KUNNAT OCH ALLDRIG NÅGONSIN KOMMER KUNNA


ÄRLIGT

Jag tycker det är coolt när man inte uppdaterar sin blogg. Det visar att man faktist gör saker på dagarna och att man inte har ett engagemang till att blogga. I det fallet så är det faktist coolt att vara oengagerad, tycker jag. Fast ioförsig så är det tråkigt att läsa en blogg som inte bloggar knappt. Men whats up whith it? Tänker jag då tyst, för mig själv. Whats up whith blogging often?
Så länge ni lyssnar på min musik är jag nöjd. För då kan ni tänka på mig när jag sjunger. Och det är ju en fin tanke.

IN THE GHETTO

Min lust att försvinna. Min lust att inte spy är borta. Min lust att vara i skolan är borta. Min lust att få bra betyg har plötsligt försvunnit. Mina mål och drömmar tinar sakta men säkert bort. Lusten att bry sig har försvunnit. Så även min humor. Mitt motto att veta sitt värde försvann nog igår klockan fem. Min lust att verka vara så himla mycket är totalt borta. Hoppas min lust kommer tillbaka imorgon, om jag har lust att kliva upp förstås.
Lika bra att jag dör, tänker du. Visst.



Jag Älskar Den Här Låten

MEGATRENDIG



Cool kille som sjunger/rappar. "Min lady hon är någotnågot, super läcker, mega trendig"



Snygga tjejer i bakgrunden. Lägg märke till att han drar i jackan hela tiden.

Jag fastnade framför danska lilla melodifestivalen igår. Det är något med lillamelodifestivaler som tilltalar mig. Kanske att jag vet att jag skulle vilja vara där och göra det så mycket bättre. Skoja bara.

NÅGOT SÅ STORARTAT,


Rosas reaktion när hon såg mig: "ÅÅÅH ANJA HAR DU UPPSATT!?!!!" skrek hon. He he.

Jag och Rosa åt Ben&Jerrys, kände mig tvungen att fota.

Gott vare. He he.

Hade på mig mina chinos som jag knappt använt på cirkus sex månader. Detta skulle också fotograferas.

Något annat jag var tvungen att fota var detta som jag såg när jag vaknade imorse. Lyckorus.



JOBBIGA STUNDER

Vi har nog alla gjort saker vi ångrar. Saker vi önskat att vi aldrig gjort och saker vi hemskt gärna skulle vilja göra om, och rätt.
Det värsta jag har gjort är:

Jag konfermerade mig år 2007. Inget jag kan påstå att jag lider av idag. Urs ändå.

Klippte lugg Augusti 2008, det blev ett fint resultat men när jag bestämde mig att klippa den igen blev det på tok för tjockt och snett. Även fast bilden inte är så jätte bra kvallite så kan man ana mina misstag.
Detta är tyvärr något jag får lida av idag för mitt hår som är längst fram är så tjcokt så det enda jag kan göra med det är att låta det hänga. Tyvärr.

Någon jävel gav mig dålig syn år 2004. Andledningen till att jag inte lägger upp en bild på mig med glasögon är för att det är pinsamt med tanke på hur dom ser ut.
Jag förbannar min Optiker, man kan inte få mer otur än vad jag fick där. Enligt mig själv.


Jag ångrar också att jag föddes med otur.

Detta är saker jag inte vill tänka på men som jag har förträng långtlångt inne i min hjärna. Vet inte om det någonsin kommer släppa taget.

SMIDER PLANER

JAG SKA GÖRA NÅGOT STORLAGET SÅ ATT ALLA HÄPNAR! åH VAD JAG SKA GÖRA NÅGOT STORSLAGET!!!!!!! :D :D

THINGS ARE GOOD

Det är en hel del saker jag behöver och en hel del saker jag vill ha. Men detta ska vill jag gärna ha med mig hem nästa gång jag åker till stan, gärna allt under en hundring tack gärna:

¤ Strumpbyxor bas bas bas svarta
¤ En svart stjorta, tunn
¤ En röd mössa, gärna en grå också
¤ Några slags smycken
¤ Kanske hårfärg, kanske hårinpackning
¤ Ljusgrått nagellack

Saker jag hemskt gärna vill ha men som jag inte har råd med:
¤ Den håliga tröjan från bikbok
¤ Skorna från HM
¤ En locktång skulle jag hemskt järna vilja ha ha ha ha
¤ Jätte mycket smycken
¤ Massa stjortor
¤ Ganska många halstukar
¤ Tusen underkläder
¤ Speglar, stora
¤ Nya armbågar




Ni måste verkligen lyssna på mina musik tipps för jag har jätte bra smak när det gäller musik. Tycker jag. Jag kan tillägga att jag kan hela den här låten (varför stvas inte tillägga med 3 L??????).

TODAY IS A DAY

Jag ska börja gå och lägga mig nu. Känner mig stolt över mig själv, heh.





Godnatt FOXX (det är min blivande pälsmössa jag håller i handen)



















(skoja, det ska bli en halsduk)
























(skoja igen, jag ska inte slakta kaninen)

VENTLITT

Idag är det onsdag.




Varför jag lägger upp gamla bilder mycket nu på sistonde? För att jag brukar hitta det i olika mappar och det är ju kul.

Juste, glöm inte att köpa en trisslott på farsdag den 8 november.

VAMPYR INLÄGG

Insåg nyss hur jobbigt det måste vara att vara Vampyr.
Man kan tillexempel inte fastna på kort, kolla sig själv i spegeln. Man kan inte heller visa sig själv i dagsljus och så äter man bara blod.
Jobbigt läge säger jag bara, och jag är glad att inte jag har drabbats av det.


SAKER IDAG

  • Insett att min säng var bäddad. Bra, tänker du. Dåligt, tänker jag. Någon har varit i mitt rum. Kanske denna person har rotat bland mina saker eller kanske varit där och snott en mascara.
  • Väntat på att min 6-åriga lillebror skulle flytta sig från datorn. Fast det var inte jobbig alls faktist för han kollade på klipp med Amy Daimond.
  • Jag har varit i skolan. Eller på skolan, kanske man säger.
  • Jag har även nyss lagat mat och väntar på att folk ska sätta sig vid bordet och äta upp det. Men dom verkar tycka det är roligare att kolla på bolibompa.
  • Luktar gott.
  • Har ont i halsen.
Godnatt, nu ska jag äta. Äntligen.

SES

Ska dra ut igen och grafitta.
(var bara tvungen, hehe)

HOPSSAN

Hej, idag är det grismåndag. Varför jag valt att kalla den så vet jag inte. Det kan bero på att jag är jätte trött för att jag sov i lite mindre än sex timmar inatt.
När jag vaknade imorse greps jag av en deperision, men jag kom fort ur den och åkte ändå till skolan. Något jag inte borde ha gjort..
Skoja bara. Heheh, rolli. Man måste vara rolig på måndag för att det behövs.
Nu ska jag faktist gå och sova, efter det ska jag göra en del nytta. Som att exempelvis diska.
Det enda jag har gjort idag är väl att ha ätit mat och choklad och kollat på mammas pojkar och segat och degat.
På ett ungefär så är jag såhär trött just nu (jag ska alltid pluta med läpparna, jag vet).

En annan passande(Trött) bild är ju denna. Se bara hur min kropp har sjunkit ihop, hur mina bittra ögon håller på att slokna, hur jag har lagt håret för att jag inte längre bryr mig. Hur jag sitter och funderar på att gå hem (jag kommer ingenstans när jag tänker gå, det brukar sluta med att jag ligger på golvet och kramlar mig och klagar på att jag borde gå).

Fast jag brukar oftast bli ätte trött och därav lite (för) överspelt.

Random.

Nu ska jag gå och sova, lagom till att mitt blodsocker har sjunkit.

GÖDNÅTT.

FEBER

Hosta hosta hosta, Halsont, halsont HALSONT, huvudvärk huvudvärk.
Jag har en stark känsla av att jag kan få en eller två extra lovdagar.
Nu ska jag åka till Rosa och hosta på henne.

I´M THE BOZZ











Antar att jag tycker att detta är oerhört skrattretande. Men du och jag har nog anorlunda smak. Så även humor.
(Ni måste ju klicka upp bilderna!!!)

RSS 2.0